lördag 31 juli 2010

Promenad och utflykt!

Tro det eller ej men idag är jag och Ulf ensamma igen. I morse ringde Hanna i klassen och ville leka med Cajsa. Emil ville vara kvar hos Erik som skulle gå och spela minigolf. Vi som är ensamma och övergivna (HI HI Roligt) tog en sväng till vidkraftverket och fikade på det berömda Gillstads cafét. Där intog vi en ostsmörgås och kaffe (mycket gott). Allt var trevligt tills jag min klant tog ner armbågen på en geting. På eftermiddagen gick vi en sväng med vovvarna vid Sandvik. Snart ska vi hämta barnen och åka på kalas till Agnes som fyller 4 år i morgon.

Tillbaka igen!!



Fin natur!


Bad vid Sandvik!



Förväntansfulla hundar som tror att det är jakt på gång!


fredag 30 juli 2010

Blås och regn!!

Idag blåser det och det är ju bra, men regnet kan försvinna omgående. Har precis ätit en god tackomiddag med Cajsa och Ulf. Emil är hos Erik Sonnbjer över natten gissa om han var glad. I eftermiddag har jag varit ute på en sprinrunda med vovvarna och tro det eller ej Valdemar orkade hela rundan på ca 2.5 km. Hörde på reklamen att solsidan hade kommit ut på dvd men den finns inte i stan så jag beställde den på cdon.com. Hade varit kul och kolla på den i kväll men det får bli lite friidrott istället. God kväll..........

torsdag 29 juli 2010

En blöt dag!!

Nu är våra älskade barn hemma igen och allt återgår i de normala igen. Skönt när de åker för att få lite egentid men roligt när de kommer tillbaka. Idag ringde kl på 05.20 ROLIGT och då var det bara att stiga upp. När kl äntligen var 15.00 hämtade jag våra änglar hos pappa som tyckte de hade skött sig exemplariskt. Till frisören för klippning och en kebab blev det på kvällen. Gott med "köpemat" ibland. Kvällningen blev det som vanligt en promenad med H och W med lite inslag av blåbärsplockning på vägen. Ha en bra kväll alla kära!!



onsdag 28 juli 2010

Underbara onsdag!!!

En härlig eftermiddag i stan med endast en glass till lunch men vad gör "väll" det när shoppingen var så bra. Inhandlade en ny gardinstång till finrummet samt lite annat smått och gott. Pratade med mamma idag och våra kära barn ville gärna stanna i filsbäck en natt till. Idag skulle de bada och spela minigolf. Har fått min Se och hör som jag nu ska läsa i lugn och ro. Imorgon är en annan dag då det hårda arbetet infinner sig igen. Tack härliga onsdag.

Presentinköp!

Nu får det bli en tur till staden för att köpa dop och födelsedagspresent till barnens kusiner.

Frukost på balkongen i lugn och ro!


Glada hundar som fick ett dopp i dammen efter en fin promenad


Utsikten från balkongen är underbar. Tog mig en kompdag idag. Är väl värd det efter 2 dagars jobb


måndag 26 juli 2010

Grill och hundpromenad!

Min första dag på arbetet gick fin, fint. Det känns nu som jag inte har haft någon semester. Ikväll har mor och far varit här och grillat. När de lämnade Skalunda var det två glada barn med som skulle sova två nätter i Filsbäck. I morgon har jag och Ulf 8 årig bröllopsdag som vi ska fira med att gå till Harrys och äta. Till sist har jag varit ute med våra glada hundar som äntligen fick komma ut efter ovädret.

söndag 25 juli 2010

lördag 24 juli 2010

God mat!

Har nu spisat en god pepparstek från Troja och en flaska rött Bordeaux. Barnen fick mc mat och var nöjda med det. Sitter nu och försöker lära mig hur en blogg fungerar medan Ulf är ute och tittar till grisarna som vi har i skogen. Fortsättning följer förhoppningsvis.

Sylt