onsdag 27 april 2011

Hängig!

Nedrans pollen säger jag bara. Tror bestämt att jag har fått en släng av detta som andra pratat om andra vårsäsonger. Ögonen känns som gruskorn, klåda och svårt att andas. Läste lite om det på nätet och de brukar gå över när man närmar sig 40-50 års ålder så jag får nog dras med det några år framöver. Det är inte konstigt att man reagerar när det fullständigt exploderat med gröna löv på träden. Fint är det i alla fall. Nu ska det bli skönt att blunda. God natt!

fredag 22 april 2011

Grattis mamma!

I dag har vi varit på födelsedagskalas hos mamma där vi hade en picknick på kinnekulle vid brottet. Sedan bar det av till filsbäck där vi fikade och letade påskägg. Det var premiär för lilla Elvira som hittade sitt ägg alldeles själv. Nu ska jag koka skinka som ska spisas imorgon och baka en smarrrrig påsktårta. Ha en skön fredagskväll!

Nu ska äntligen guldringen inhandlas!

tisdag 19 april 2011

Min födelsedag!

Idag är det min käraste födelse dag och känner att det går åt helt rätt håll med åldern. Skulle inte vilja gå tillbaka och bli ung på nytt. Flaggan kom upp tidigt i morse och sedan iväg på jobb. Vårbruket är igång så det får bli lite grill av kotletter vid åttasnåret. Barnen vill inte gå in i kväll och så ska det vara när det äntligen är vår. Läsning av böcker få ske ute alltså. Här kommer en fin bild på ett servettställ som jag fick i födelsedagspresent. Fin va? Ha en bra kväll!

lördag 16 april 2011

Lite trädgårdsarbete och kompisar!

Är nu färdig med klippning av buskar och åter igen lite krattning där det känns som jag börjar komma i form utan att få träningsverk. I dag var en sådan dag då verkligen kände för att dra på mig trädgårdshandskarna. Emil är med kompisen Edwin och Cajsa hos Ida så nu får det bli vila efter all frisk luft. Tjing!

Fin påskteckning från Cajsa

torsdag 14 april 2011

Sovmorgon och tandläkare!

Idag blev det lite sovmorgon och frukost med barnen innan det bar iväg till skola och den årliga undersökningen hos tandläkaren. Jag fick ett bra besked med inga hål. I eftermiddag var jag ute med ralabalabooarna på promenad och innan jag gick ut var jag ganska trött men väl hemma igen fick jag ett ryck och avslutade rakningen av gräsmattan. Jag tyckte att mina tre flåsor som jag fick i helgen skulle få sällskap. Kvällsmaten är avklarad och nu vankas hockey med popcorn för hela slanten. Emil har fått tillåtelse att vara uppe för att se hur det går. Som tur har vi sovmorgon i morgon med. Jooohoo! Ha en bra kväll!

måndag 11 april 2011

Studiedag!

En ledig dag fick det bli idag eftersom barnen hade studiedag och bad för hela slanten blev det på äventyrsbadet i Skövde. Trevligt sällskap som bestod av Agnes och Ylva samt mycket tjo och tjim bland vågorna som var enormt stora. Det var 15 personer när vi kom och inte många mer under dagen så det kändes som det var vi och alla badvakter. Ett gäng från Broholmskolan var där så Emil fick vara med lite gämnåriga killar också. Nu väntar snart sängen! Godnatt!

söndag 10 april 2011

Härlig vårdag med trädgårdsgöra!

En fin söndag är snart till ända och idag har vi verkligen jobbat hårt i trädgården. Från flytt av rosor till krattning av grus och pinnar så känns det riktigt bra nu när det värsta är taget. Vårbruket är nu igång som vi väntat på efter den långa vintern. Barnen har fått rikligt med luft för idag har de inte tillbringat många timmar i huset. Vi åt lunch inne med mor och far som kom på besök. Nu blir det premiär för grillen. Ha en trevlig kväll! Om ni undrar vad bilden längst ner är så ska det föreställa en sädesärla.

lördag 9 april 2011

Hämtning av bilar!

Då var pärlan äntligen hemma och jag kan säga att vi har nypt oss själva i armen några gånger. I morse bar det av med buss till Bilsalongen i Grästorp och sällskap fick vi av Ann-Sofie och Sture som också tjackat bil. Kul att vi kunde hämta dem samtidigt. Kaffe och kaka blev det medan vi väntade på vår tur. När vi fått lite info om bilen åkte vi hem till barnen som glatt skuttade in och iväg till Kinnekullegården för lunch. Nu får det vara färdigkört för idag och nu ser vi fram emot en trevlig kväll med nära och kära. Ha en bra kväll!