lördag 26 november 2011

Fina Lördag!

I dag har jag och Cajsa varit på Salong Saigon och jag har fått manikyr och Cajsa masage samt fina naglar. En lugn och skön Cajsa var det som lämnade salongen kan jag säga. Det var nog inte sista gången. Nu har de rabatt på presentkort inför julen som är kul att få. Efter detta var klart gick vi för att köpa en bukett blommor till kalaset i kväll. När det var avklarat fick vi lunch hos snälla mamma och pappa som ska vara med Cajsa i kväll. En förtidig julklapp från EM fick jag som blev riktigt fin på terassen. Tack så mycket. Nu ska jag vila mig inför kvällens födelsedagsfest. Tjing!

fredag 25 november 2011

Skön fredag med vila!

Har skjutsat in barnen till skolan och nu har jag lite egentid som ska bli skönt. Var och handlade i morse så allt är avklarat för kvällen. Menyn består av skaldjur. Vilket fint blåsväder det är ute och snön lyser fortfarande med sin frånvaro. Cajsa sa ledset i morse att det blir nog ingen snö i år. Annat var det förra året då vi kan blicka tillbaka på härliga vinterbilder. Nu ska jag vila mig och njuta av ensamheten. Tjoooho!
Ha en trevlig dag!

onsdag 23 november 2011

Avslutningsvis ett gott julbord!

Nu är man nästan lite för mätt, så som det ska vara efter ett gott julbord. Pepparkaksbak och en massa julmusik så att det ekar kvar i öronen hela kvällen. Nu är det dax att slappa och vila upp sig till i morgon. Ha det bra!

Juldans!

Julbaket är igång!

lördag 19 november 2011

Julstämning!

I dag har tjejligan varit på julmarknad på Dagsnäs Slott. Inhandling av lite julklappar och skjutning på en rolig jaktsimulator där jag sköt på vildsvin, älg och björn. Kan tänka mig att köpa en sådan för
ca 450 000kr. "Det är inte farligt". God mat och fina delikatesser blev det. Nu blir det lite kasslergratäng och mys med mina älsklingsbarn. Väntar också på Ulf som kommer hem från jaktresan på måndag. God kväll!

torsdag 17 november 2011

Bingolotto 20 år!

Fick för mig att det skulle spelas jubileumsbingo i dag, men det var mer än vi som tänkte så. Jag och Emil "for" runt i stan då alla lotter var slutsålda. Efter ett tag ringde jag mamma och frågade om de hade köpt, men icke. Till slut så ringde mamsen som skaffat 3 st lotter från källby lanthandel som nu är i Skalunda. Tack snälla du. Tycker egentligen inte att det är så kul men har man bestämmt sig för att spela så har man. Man måste ju bara se "Loooooket"Nu får vi hålla tummarna. Trevlig kväll!


söndag 13 november 2011

Tack för god farsdagmiddag!

Tillbaka efter att ätit en god farsdagmiddag i filsbäck. Trerätters med en smaskig bakelse till kaffet var "inte fy skam". Lite prat och provning av min gamla balklänning blev det. Tro det eller ej jag kom i den. Har säkert inte ändrat mig så mycket sedan jag tog studenten. Ha, Ha. En pippigul klänning känns inte så rätt men med en annan färg så går den att använda. Sedan är det bara att springa iväg på bal. Trevlig kväll!

Grattis på fars dag!

fredag 11 november 2011

Häxan och piraten var nöjda efter alla läskigheter! Nu väntar sängen.

Spökjakt på skolan!

Dagen har varit bra med fredagsfika och annat gott. Får erkänna att jag proppat i mig alldeles för mycket godsaker den senaste tiden från vårt fina café. När förkylningen ger sig ska det bli andra bullar med simning och hundpromenader. Som det är nu så blir jag trött bara jag går upp för trappan. I kväll blir det skjutsning till spökjakt på skolan för Cajsa och hämtning av gossen från innebandyträningen. Lägger ut lite bilder senar på läskigheter för hon ska till kompis och klä om. Maten får helt enkelt bli hämtmat i brist på tid/dålig fantasi. Trevlig kväll!

onsdag 9 november 2011

Söta Va?

Viva Espannia!

Har inte känt för solsemester under hösten men idag sög det till i restarmen igen. Kan tänka mig att det är för kylan börjar komma. Kollade passen och alla har godkända förutom Cajsa som ska förnya sig. Maspalomas snart kommer vi. Det var ett tag sedan vi var i Spanien så det ska bli kul att komma tillbaka. I kväll ska vi fira ett roligt inköp med lite lövbiff och bakpotatis, vad annars. I morgon är det ledigt och utvecklingssamtal för Emil. Trevlig kväll!

söndag 6 november 2011

Mycket fint ridhus och en överlycklig Cajsa med alla djuren!


Vår fina Emil 12 år idag, Grattis!

Emil tackar och bugar för alla fina presenter. En bra start med pengar för inköp av dator blev det. I morse var jag och Ulf uppe med tuppen där vi sjöng så fint i vanlig ordning. Födelsedagsmorgonen tillbringar han ute i skogen med farfar och Walle. Till kvällen blir det en god söndagsstek som är favoriten för gossen. Nu ska jag åka och titta till Cajsa som är på ridhuset med övernattningskompis. Ha en bra dag!


lördag 5 november 2011

Kalasdax!

Nu är Cajsa kalasfärdig och kan tänka sig att åka redan nu. Lockar i håret som jag ÄNTLIGEN fixat. Vi andra har kalas för vår stora Emil som fyller 12 år i morgon. Dekorationen på borden är på plats och godis är inköpt. Kan det bli bättre. Nu hoppas han att alla stannar riktigt länge i kväll sa han när vi åkte från stan. God eftermiddag!

tisdag 1 november 2011

Finbesök!

Dagen började med sovmorgon och halsont som inte är så bra. Ska nämligen stiga upp kl 05.00 i morgon så det är bra om jag håller mig frisk. Ulf är sjuk och febrig så det fattas bara att vi åker på något. Vid fikatiden fick vi finbesök av tjejerna från Hultet. Det var ett tag sedan vi sågs och lilla Elvira hade fått långt hår och pratade en massa konstiga ord. Sedan blev det att fara till innebandyträning med Emil som tycket att detta är det roligaste han gjort och bra sammanhållning i gruppen. Kul och hoppas att det består. Till sist så är vår lilla Herman fortfarande inte bra i tassen. Nu blir det bandage och inköp av tratt i morgon. Se vår fina fågel vi har i dammen. Tjing pling!