lördag 25 februari 2012

Första sittningen på terassen!

Trevlig kväll!

Det var en lyckad kväll i går med vännerna Henrik, Eva och barnen. Tack för trevligt sällskap. Har på förmiddagen gått en fin vårpromenad med hundarna där vi skådade våra gästande änder i dammen. Nu närmar sig våren med stormsteg. Ska laga sen lunch och i eftermiddag blir det handbollsmatch för Cajsa. Emil och Ulf ska vara med och hejjjja på. Ha en trevlig dag!

fredag 24 februari 2012

Min nya skidutrustning!

Värme i pjäxorna, vibbrationsdämper, och en ny skidjacka. Kan det bli bättre. Nu är jag klar för att åka i backen.Tjing

Förberedelse och namncermoni!

I dag blir det lite förberedelse för gäster i kväll och snart får vi reda på prinsessas namn. Jag följer tv:n förväntansfullt.Tjing

torsdag 23 februari 2012

Grattis Viktora och Daniel!

Fint att vakna i dag till att Viktora och Daniel fick sin lilla prinssesa. I morgon får vi veta vad hon ska heta. Kul att det var så många som flaggade. Vi har firat födseln med bakelser från konditoribageriet som smakade riktigt bra. Annars har det varit en underbar vårdag och jag känner mig piggare än vanligt. Nu när solen kommer fram vill man bara vara ute och greja i trädgården som jag ser fram emot. Nu fortsätter vi firandet och i morgon ska jag hämta min fina present som ni får se i morgon. Trevlig kväll och krama varandra, för man vet inte när det blir nästa gång!

fredag 17 februari 2012

Villa vann och Cajsa vill gå på nästa match!

Fin dag i skogen!

I morses var jag med på min första jakt med stövare. Tyvärr var det inte någon räv som visade sig så jag fick nöja mig med att höra på hackspätten som borrade i träden och två rådjur att skåda. Det var skarsnö så jag tror att de hörde oss bra och drog i väg. En räv gick under en gammal lada där vi släppte ner en liten terrier som fick jobba för att försöka få ut den. Spännande var det ett tag när hon skällde under golvet. Men icke sa nicke, det kom ingen Mickel räv. Annars får jag sammanfatta dagen med soligt väder, fina naturbilder och mysigt vid elden. Nu ska jag vila lite innan det är dax att åka på Villa igen. Nu ska Cajsa vara med på sin första bandymatch i arenan. Tjing, tjing!

torsdag 16 februari 2012

En dag på kinnekulle!

I dag blev det en fin tur till Kinnekullebacken med lite skidåkning. Det var inte några problem för de små liven som kastade sig ut för backen. Det gjorde nog gott med den veckan i Österike förra året. Kvällen är skön och det är en härlig känsla i kroppen när man har varit ute och aktiverat sig. Vi har precis ätit en riktig god gryta som vi fick av snälla Ann-Sofie. Tack så mycket. Nu ska vi ha lite After Ski. Trevlig Kväll!


måndag 13 februari 2012

Sportlovsvecka!

Då var det lite ledigt igen och sportlovet har börjat bra tycker Cajsa. Tennis på förmiddagen för att prova om det är något för henne sedan Mc och tillsist fika hos älskade kusinen. Kan det bli en bättre start. Nästan lika goda vofflor som mina fick vi där käraste Ylva kockat. Tack så mycket för en trevlig pratstund. Emil har varit med kompis på badpalatset i Vänersborg. Nu ska jag surfa lite resor och sedan väntar jag på att kvällsmaten ska stå på bordet som Ulf ska tillaga. Ha en trevlig kväll!

fredag 10 februari 2012

Heja Villa!

I dag har det varit en bra fredag som vanligt. Lite egentid med tidning och slappa. Hämtade barnen efter skolan och sedan var det dax för Emil att klippa sig. Nu ska han ha lite längre hår som bildar en frisyr så Helen klippte ur det och naggade luggen i fram. Det får bli att inhandla en kam tror jag. I kväll ska jag och gossen gå på Villa som det går riktigt bra för nu. Ulf och Emil skulle gått men han blev bjuden till logen med mat och annat. Fint ska det vara. Jag får se om jag kan vinka längre ner. Hi,Hi. Cajsa ska äta hos grannarna och jag har hört ryktas att det blir oxfilé mums. Nu ska vi sjunga upp oss innan vi åker till arenan. Ha en trevlig kväll!

En fin solig promenad med hundarna! Undebart.

lördag 4 februari 2012

Den fina skridskobanan på dammen och två trötta hundar!



Finbesök!

I dag har vi haft finbesök av mamma och pappa som bjöd på massvis av godsaker. Lutfisk, kotletter och stora smaskiga bakelser. Kul att ni kom och tack så mycket. Kvällen bjuder på start av melodifestivalen och lite god älgstek som jag tillagar nu. Ha det bra och kramas i trafiken!


Fina vinterbilder!


fredag 3 februari 2012

Snöig dag!

I dag har det varit en kall och snöig dag med skottning i omgångar. När jag kom in till stan var det inte alls så mycket som här. Har precis kommit hem från en fika på Garströms och lite shopping av vinterkläder. Hittade en jacka som Emil valt och varma sköna Hestra vantar för skidåkningen. Annars går tvättmaskinen varm efter alla sommarkläder och jag är snart ikapp med. Kvällen bjuder på fina skaldjur och färska hallon till efterätt. Gud så sugen jag är. Ha en trevlig kväll!

torsdag 2 februari 2012

Hemma med halmen!

Ja då var vi hemma igen med nyladdade batterier efter en skön semester. Känns som att allt gick enligt plan och Spanien fick stort plus i kanten när det gäller service och bra mat. Nu får man leva med minnen från fina ställen i bild och ta en titt då och då. Nu ska jag sova sött god natt!