söndag 29 april 2012

Fotbollsmatch och kalas!

I dag har det varit en dag som gått i fotbollens tecken. Jag och Cajsa har varit i Skara på säsongens första träningsmatch. Blev tyvärr en förlust men de kämpade in i det sista. Sedan var det dax att fara på Elviras kalas. Det var en stolt lite tjej som visade upp den fina gungställning/rutschkanan som hon fått. Nu väntar vi bara på att den lilla som är i magen ska komma ut så hon får någon att leka med. Ska bli kul att bekanta sig med varelsen. Emil hoppas på en kille. I morgon är det valborg och då ska det eldas en del. Ha en bra kväll!

lördag 28 april 2012

Äntligen fick jag det!

Efter gårdagens fest i goda vänners lag så måste jag erkänna att jag har varit lite trött i dag. Men skam den som ger sig. Har tillbringat en del av dagen på auktion och jag är så lycklig för vårt skrivbord som äntligen är på sin plats. Kul att få iordning på allt vid kontoret som nu är i tipptopp skick. Måste bara gratulera lilla Elvira som fyller två år i dag. Riktigt gullit kort som var i tidningen. Vi kommer i morgon med presenter. Nu väntar snart sängen på mig känner jag. Tjing!

torsdag 26 april 2012

Jaktsimulator!

En trevlig kväll på Närebo är nu till ända med några jägare och lite simulatorskjutning. Men så kul det är att skjuta på så många olika sorters djur. Jag hade lätt stått där själv en hel kväll. I dag har jag fixat lite hemma och hämtat våra fina möbler. En sväng till Hjertberg fick det sedan bli och köpa lite grillkol till den kommande grillsäsongen. Typ 10 säckar. Nu blir det lite bokläsning och sedan god natt! Tjing!

måndag 23 april 2012

Fin utsikt!

Måste bara dela med mig av bilden på när Herman i kväll sitter på terassen och beskådar denna fina utsikt. När fasaner, änder och knipor finns utanför är det svårt att slita sig. Jag hade en skön lässtund i min sköna stol. Ha det bra!

söndag 22 april 2012

Ett år äldre!

Har varit en bra vecka med lite av varje. Jag har fyllt år och efter ett lyckat kalas i går så känns det helt ok att bli äldre. Tror aldrig att jag kommer få någon åldersnoja som många får. Jag känner bara att man lär sig något nytt varje dag och blir mer erfaren med åren. Nu återstår bara lite kalas för några vänner på fredag som ska bli kul. I dag har det varit en del fritidsaktiviteter och utsättning av saltsten. Lite tjära till grisen fick det bli också. Herman var med i skogen och blev helt enkelt "het på gröten". Tänk vad länge det är kvar till han får komma ut igen. Stackar liten. I morgon väntar nya utmaningar. Ha en trevlig kväll!

Grattis kära mamma nästa år fyller du jämt!

söndag 15 april 2012

Vår fina andmamma!

I dag när vi var ute i trädgården hittade Cajsa en andmamma ruvande på sina ägg i vårt kastanjeträd. Hon skulle precis gå upp i trädet då hon fick syn på denna lilla varelse. Tänk vilka underliga ställen de lägger sig på. Det var nog upptaget i korgen vid dammen. Nu hoppas vi att hon får vara i fred och att ingen fågeltjuv eller katt gör beslag på äggen. Nej nu väntar snart sängen och i morgon är det kurs med "kurt" igen som ska bli kul. Tjing!

lördag 14 april 2012

Matmässa!

I går var vi på matmässa i arenan nästan hela dagen. Från kl 13.00 till 20.00 då de stängde. Det var allt från kock som lagade mat till tipps på resor i Grönlunds monter som är riktigt intressant. Samanfattningsvis så var det god mat och dryck med våra vänner Henrik och Eva. Nu väntar jag att mina små älsklingar ska komma hem från mormor och morfar. Har gjort en god rulltårta som vi ska ha till fikat. Ha en fortsatt skön lördag.

måndag 9 april 2012

Middag i filsbäck!

Nyss hemkomna från en fin dag i filsbäck med god mat och trevligt sällskap. Kul att träffas alla igen. Nu blir det några gånger framöver då det är en hel del födelsedagar i april månad. Lilla Elvira växer och fyller snart hela två år. Tycker inte det var så länge sedan hon föddes. Hu vad tiden går. Påsken har varit bra och i går var det slappardag förutom att jag och Ulf var ute på promenad med hundarna. I morgon väntas skola och kurs för mig. Ska bli spännande och intressant. Hoppas att min kära förkylning är borta snart för det börjar ta på krafterna. Nu ska det bli lite mat och sedan måste man ju följa uppvisningen av alla bönder på tv:n. Ha en fortsatt trevlig kväll! Kramar

lördag 7 april 2012

Glad påsk!

I dag far vi hem till Lidköping efter en fin tripp med god mat och städning. Skönt solväder men lite kallt i vinden har vi, men det hindrar inte att sitta med en filt på balkongen. Mycket skönt. Barnen är ute med kompisar och har precis gått iväg för att upptäcka Smögen själva. Nu får man nog släppa hökögonen för ett tag tror jag. Med vana göteborskompisar som kan storstaden får våra små liv också lära sig. Nu får det bli en promenad och sedan lunch med hemresa. I kväll är det påskfest på Apelås som ska bli trevligt. Ha en trevlig påskafton kram från mig!

onsdag 4 april 2012

Städ på kusten!

Kom i går till fina Smögen som det verkligen var ett tag sen vi var här. Efter all renovering så blev det ett helt nytt hus. Tänk hur det såg ut från början till nu, mycket bra jobbat. I går fick vi gjort en hel del då vi var här på eftermiddagen. Man ville bara sätta igång med trasan då det är en hel del byggdamm. I dag har vi gjort ytterligare insatser så som städ och till kvällen blev det den fina lövbiffen som satt fint i kistan. Är lite förkyld men med lite vila i natt så hoppas jag på bättring. God natt för i kväll!

söndag 1 april 2012

Fyndat!

Då var det söndag igen och tiden bara flyger iväg. Hann inte skriva i går för den fina auktionen tog musten ur mig. Gud så kul det är och jag blir lika nervös varje gång jag ska bjuda. Hjärtat slår dubbla slag. Köpte en fin liten kristallkrona, en tavla och fyra nya stolar till matsalsmöbeln. Jag fick tyvärr inte de fina fåtöljerna som jag åkte dit för. Men skam den som ger sig, snart är det en ny auktion och då är jag där igen. Har idag varit på föräldramöte med Cajsas fotboll som hon nu ska starta med och det ser riktigt bra ut med de duktiga/positiva tränarna. Nu hoppas vi på en fin vår och att utomhusträningen snart drar igång. Ha en fortsatt trevlig söndag!