onsdag 30 maj 2012

Nestor den gulliga!

I kväll fick vi en liten bild på vår efterlängtade Nestor. Visst är han gullig? På fredag får vi bekanta oss närmare med guldgossen. Var inne på Granngården och köpte en fin hundkorg som han ska få när han kommer hem. Med lite täcke i blir det nog riktigt bra. Godnatt!

måndag 28 maj 2012

Valpbilder!

Nu har de flyttat ut till köket och blir allt rörligare. Ska bli så roligt att åka på fredag och titta på de små liven. Det är kul med seriösa uppfödare som skickar så många bilder. Man hinner liksom vänja sig med tanken och allt jobb som blir. Tror att vi får ganska mycket hjälp av barnen faktiskt. I kväll är det klassgemenskap på skolan och vi ska träffa Emils nya lärare. Nu blir det en hundpromenad tror jag. Ha en trevlig eftermiddag!

söndag 27 maj 2012

Mors dag!

Vilken fotbollshelg det varit. Fick åka till ågårdsvallen två dagar. Kul, kul. Tyvärr så höll det inte hela vägen men de gjorde sitt bästa. Måste bara berömma alla barn som kämpade i denna värme. Har fått en fin blomma av Emil på mors dag. Gulligt av honom. Cajsa har en överasking som kommer i morgon. Undra vad det kan vara. Något från slöjden kanske. I dag har premiärbadet ägt rum från bryggan, hel 21 grader. För kallt för min smak men men inte för vattendjuren. Ha en fortsatt skön kväll!

fredag 25 maj 2012

Sista kursen inför sommaren!

Då var jag klar med kursen i nyföretagande och jag har lärt mig en hel del under dessa dagar. Självförtroendet växer när man är med positiva människor som går åt samma håll. Har en del kvar innan jag är helt klar. Men skam den som ger sig. Har inte hunnit med så mycket mer men lite plantering fick det bli på eftermiddagen. Gräset behöver klippas men det får bli en annan gång då den kära klassfotbollen sätter käppar i hjulet. Tänk om det fans något som man kunde införskaffa som klipper sig självt med en så stor gräsmatta som vår. Måste nog sova lite nu och ladda för morgondagen!

onsdag 23 maj 2012

Mål!

I dag gjorde jag verkligen ett ryck i trädgården i hela två timmar i sträck. Låter kanske inte så mycket men när man ska frakta tung jord så känns det allt. Men bra träning för armarna. Kan vara kul att inte stå i vassen nu när bikinin ska på. I kväll har jag och Cajsa varit på match i Mellby och det gick som smort. 5-2 till LFK och en stolt Cajsa gjorde det fjärde målet på hörna. Bra jobbat. I morgon är det träning och till helgen klassfotboll. Tjoooho vad kul. Känns som man gjort färdigt den grejen snart. Emil gör sin sista turnering i år så nästa blir det bara en att följa. Ulf och Emil är i skara och jagar gris. Hopps de ser en lite nasse nu när gossen är med. Ska nog följa med någon gång tror jag. "Ha det"!

Underbar lukt på nyplockade syrener!

tisdag 22 maj 2012

Åter en fin dag!

Då har vi äntligen fått se vår tronarvinge döpas och det var mig ett sant nöje att se detta. Kul att se den kungliga glansen och alla fina klänningar. En sväng i trädgården fick det bli men inte som i går. Har inte hunnit med allt som jag skulle vilja idag. Hoppas på bättre i morgon. Har varit iväg med barnen på fotbollsträning/Cajsa match som passade fint i sommarvädret. Man får se positivt på all träning och skjutsning för då får jag passa på att träna lite jag med. Har nu sprungit spåret vid ridhuset tre tisdagar och det går ganska bra trots mina knän. Herman är med och får sig en omgång på köpet han med. Godnatt!

Vad duktig den lilla prinsessan Estelle är!

måndag 21 maj 2012

Trädgårdsdag!

Vilken skön och varm dag det har varit idag. Vädret ser ut att fortsätta så det blir att smörja in sig tror jag. Har varit ute hela dagen och gjort lite trädgårdarbete som är så kul. Det är lite att pyssla med när man har en stor trädgård och man känner sig så frisk och mör efteråt. Nu börjar det likna något efter all grävning/trädborttagning som varit. Fick även besök av Emils klass som cyklat till Hindens Rev som de alla klarade med bravur. I morgon blir det lite Estelle dop och mera trädgårdsgöra tror jag. Tjingeling!

Emils klass på besök innan färd till Hindens rev!

fredag 18 maj 2012

En fin shoppingdag i Kungshamn!

I dag har jag och Cajsa varit i Kungshamn på lite mor och dottershopping. Gud så kul att hon börjar tycka att detta är roligt. Lunchen intog vi på Harrys med en mustig fisksoppa. De övriga medlemmarna har fiskat, målat och tagit emot de fina nya sofforna som blev jätte fina. Nu blir det lite vila och sedan förberedelse för grillning. Tjing!

Känns helt ok att vakna till denna fina utsikt!

torsdag 17 maj 2012

Härliga Smögen!

Är precis hemkomna från en sväng med nya båten. Jag, Ulf och Cajsa har invigt båten. Den gick fint i vattnet och är en pefekt båt att ha här när man åker ut till klipporna. I dag har vi varit på promenad till Hasslesund och barnen har fiskat. (Se Cajsas nya fina smögenmössa)Kvällen bjuder på skaldjur som ska bli smasken. Ha en fin kväll!

måndag 14 maj 2012

Valpsjuka!

Har nog drabbats av lite valpsjuka tror jag bestämt. Tänker på detta varje dag och försöker förbereda mig så gott det går. Det var ett tag sedan Herman var valp men lite ska jag nog komma ihåg. Titta bara på dessa bilder när Walle och Herman var små. Tjing!

måndag 7 maj 2012

Mer gulliga valpkort!

Nu har vi fått mer kort från uppfödarna som vi alla gillar att titta på. Är det inte bara för gulliga? Jag längtar så tills vi får hem den lilla varelsen. Ska bli kul att få lära sig mer om hur den fungerar i skog/mark och även apportering i vatten. Det blir nog en hel del träning i dammen kan jag tänka. I kväll har jag varit på home party hos grannen som var trevligt. Det blev en fin lyckta inköpt som passar bra vid vår terass. Nu ska jag läsa lite bok och sedan godnatt!

torsdag 3 maj 2012

Då var det klart!

I går fick vi reda på att det nu äntligen blir en liten valp. Det var ca 70 personer som ringt så det verkar vare en populär hund. Ulf gjorde nog ett bra intryck med allt jaktprat eftersom vi var förstahandsvalet sa han. Allt har gått bra och mamma med valpar mår bra så här långt. Om fyra veckor ska vi åka och hälsa på de små liven som ska bli riktigt kul. Vi åker till Borlänge där de bor och sover förmodligen över någon stans för att slippa åka på en dag. Man vill ju inte bara hasta över allt. I morgon ska jag på kurs till Skövde och få lite mer kunskap om framtiden. Ska bli intressant och roligt. Ha det bra och kramas med varandra för man vet aldrig när det blir nästa gång!

tisdag 1 maj 2012

Valborgsmässoafton!

En trevlig kväll med besök av mamma och pappa blev det denna kväll. Våreld som vi skramlat lite gamla grejor till värmde skönt i mörkret. Har varit ute hela dagen och bla städat vid hundgården och gjort en hel del trädgårdssysslor. Skönt med vårväder då alla kan vara med och stöka. Vi har inte varit inne mer än vi åt lunch. Skönt att vår och snart sommar är här så det blir lite spring in benen. Ha det gött!