tisdag 31 juli 2012

Herman får inte vara ifred för terroristen

Har varit en tråkigt dag då min förkylning gör sig påmind igen. Humöret är ej på topp precis. Hundar, barn och sysslor som ska göras känns som ett påhäng. Nu ska jag se på allsång på skansen och sedan sängen. Hej så länge.

söndag 29 juli 2012

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter en helt underbar helg i Stockholm. Man kan beskriva det med tre ord lyx, service och avslappning. Vi är nu utvilade efter att ha besökt de fina spat som Grand har att erbjuda. Vi har verkligen gjort det vi velat och inte det som nästan alltid barnen vill. Vuxentid är allt bra. Man kommer varandra lite närmare och så där ni vet.  Alla barn och hundar som vi har har haft det bra och det måste vi tacka våra fina föräldrar för som gjorde så vi kunde komma iväg en sväng. Nästa projekt är skörden som snart står för dörren. Ska bli spännande och följa hur det går i år. Nu blir det lite läsning och lite surf. Tjing!





Underbar kväll i går.

lördag 21 juli 2012

Mys

Kalaset över

Nu ska några kalasgäster stanna för tältning. Jag och Ulf sitter på terrassen och njuter i vår ensamhet. Ha det bra

Kul lek

Mingel vid dammen

Presentöppning

Dax för tipspromenad

Litet dopp

Hundpromenad

Har precis noppat lite rosor i det underbara soliga vädret

I dag är det åter kalas och klassen kommer på besök. Vaknade till sol och enligt experterna ska det vara över dagen. Ska fixa lite med tipspromenad annars är allt klart. Nu blir det frukost ute i den svenska sköna värmen. Längtar ej till sydligare breddgrader. Ha en skön dag.

tisdag 17 juli 2012

Tomt efter Emil i vårt stora hus!

I dag när jag kom hem så blev jag glad överaskad. Stenmuren var upplagd med olika storlekar på sten. Det är så fint med lite sten som avbryter allt gräs i trädgården. Nu är det bara att så lite gräs på jordfläckarna så är allt klart. Gud så skönt. I kväll känns det allt lite tomt då Emil inte är hemma. Man är liksom inte van att han är iväg ensam utan oss. Pratade med honom i dag och han kunde allt tänka sig att fara ner efter Cajsas kalas. Nåväl så verkar de i alla fall ha kul och det är huvudsaken. Nu blir det lite läsning och sedan god natt! Ha det

Se så bra det blev när grabbarna kom igång

söndag 15 juli 2012

Några dagar i smögen!

Då har Emil och farmor åkt till Smögen några dagar. Kul för Emil att komma iväg lite och träffa sina kompisar. Tack Ann-Sofie för att du ställer upp som ett extraöga för oss. Vi andra är fast i träsket med terroristen Nestor. Cajsa har lovat att passa honom i morgon när Ulf inte kan. Bra att alla hjälps åt. Jag ska jobba lite och det är ganska skönt eftersom vädret inte är på topp. Man får tänka tillbaka på förra sommaren som var riktigt bra på kusten med båt och värme.I veckan har vi kalas för Cajsa som fyller på torsdag, så det blir att förbereda inför detta. Ha en trevlig kväll!

onsdag 11 juli 2012

Älsklingarna sover!

I dag känner jag mig mycket bättre men förklylningen sitter kvar. Har i kväll varit vid dammen med gossarna som tycker det är skönt att bada. Herman apporterade pinne som han inte gjort förut och Nestor gick intill kanten och studerade. Har fått så många fina kort från uppfödaren till Nestor på alla syskonen och hur det går för dem. Kul att se alla fina hundar. Några har spårat med vildsvin och varit vid vattnet. Det är lite så man längtar till jakten och det ska bli spännande att se Nestors utveckling jaktmässigt. Har aldrig längtat till hösten förrän nu. Nu ligger killarna som blivit kompisar i soffan och sover. Ha det bra!

tisdag 10 juli 2012

God tårta

Grattis pappa!

Grattis på dig pappa som fyller hela 71 år idag. Här är en fin bild från spat i Tyskland. Vi ses i kväll! Har varit på extrajobbet i dag och trivs så med alla trevliga människor. Vilken skillnad. Har man positivt och bra folk runt om kring sig så blir inget tråkigt. Gud så stolt över mig själv jag är. Nu ska jag vila innan det bär av till filsbäck. Ha det!

söndag 8 juli 2012

Inte i form!

Känns som att jag skulle kunna sova hela dagen då jag åkt på Cajsas förkylning. Halsont med förkylning. Typiskt när man ska jobba i morgon. Det blir att proppa sig full med alvedon tror jag. Cajsa åker till mormor och morfar i morgon som hon påtalat själv. Elvira åker hem och nästa nattgäst avlöser. Tur att ni har sånt tålamod mamma och pappa. I dag har jag och Ulf varit ute i skogen med Nestor som gör framsteg dag för dag. Han gick hela 5 m från oss men sedan snabbt tillbaka. I skogen är han inte så kaxig som hemma precis. Det har varit en hektiskt dag för gossen som fick besök av jämthunden Frasse 8 veckor som också var full av bus. Nu ska jag ta lite te och vila. Ha det bra!

Frasse på besök