fredag 31 augusti 2012

onsdag 15 augusti 2012

Skörden går som smort!

Skönt att vädergudarna är med oss. Denna vecka har det verkligen varit sommarvärme. Barnen tältar precis som de ska på sommaren. Skörden går som smort. Känns helt enkelt som de flyter på nu. I morgon är det bockpremiär och inte långt till höstens jakt. Tjoho!

onsdag 8 augusti 2012

Träning med Nestor!

Men så kul det är att gå ut med Nestor och se hur han utvecklas. I dag var jag med honom på samma ställe som igår och i början hämtade han all möjlig skräp som låg i skogen. Det blev fint städat efteråt i alla fall. Han grävde grop, bet i rötter och till sist en vilostund. Innan vi gick hem kom det upp en bock som såg allmänt rädd ut. Nestor fick upp skall men nöjde sig med att lukta på spåret och stannade vid min sida. Längtar redan ut till nästa gång. Tjing!



måndag 6 augusti 2012

Finbesök!

Efter en god lunch och lite prat har syster med barn lämnat oss. Lilla Astrid sov nästan hela tiden. Gud så söt man kan vara. Man kommer inte ihåg när våra var så små. Kanske ska skaffa en liten sladdis. Skojade bara, är nog för bekväm för det och värre blir det. Nu får det sluta regna för jag vill gå ut i skogen med juvelen. Tjing

söndag 5 augusti 2012

Skön kväll!

Jag och Nestor skogentränar!

Han har gått ca 10 m ifrån mig än så länge. Gnager på pinnar och annat istället för att utforska skogen. Ja det gäller att ha tålamod och vänta ut honom. Annars är det ganska skönt att sitta och lyssna på vad naturen har att erbjuda. Hej så länge!