söndag 16 januari 2011

Skiddag på kinnekullebacken!

Nu är vi hemma från en trevlig men disig dag i kinnekullebacken med träning inför v 7 som närmar sig med stormsteg. Det var ingen kö i liften med ca 14 personer i backen. Skönt när det flyter på. Det var Cajsas premiäråk som började med tårar och slutade med skratt. Jag kan säga att jag blev ganska rädd när hon från halva backen drog störtlopp ner mot dammen som finns längst ner. Vi förklarade att hon måste få lite fart och samtidigt ploga med skidorna. Ja, ja tillslut åkte hon med klasskompisen som också var där. Emil körde på men tyckte att det räckte med en halvdag och det var vi nog alla eniga om så här i början.

Efter skidturen blev det lunch i filsbäck som satt fint i magen efter allt åkande. Tack snälla för maten och den goda efterrätten. Nu är alla förberedelser klara och matsäcken packad för Ulricehamn i morgon. Jag ska börja lite senare i morgon för att köra in de små liven till skolan och se så alla pinaler är med.

När vi kom hem från vår utflykt hade min kära svärmor sytt nya köksgardiner till oss. Tack så jätte mycket för att du är så snäll och kommer med bra idér och fina tyger. Undra hur det hade sett ut annars.
Nu får det bli solsidan som man bara inte får missa. Ha en skön kväll kram på er!